Mango Curry
Deze curry is fris van smaak, kleurrijk en ruikt heerlijk!
- 1 mango
- 300 gr pompoen
- Kleine ui
- Doperwten (of bonen)
- Rijst
- Olijfolie
- 350 ml Kokosmelk
- Blokje gember
- 1,5 el kerriepoeder
- Peper en zout
- Snijd de mango en de pompoen in gelijke blokjes, was ze schoon en laat het even uitlekken.
- Snijd de ui fijn en fruit het even aan in een sok of braadpan met een scheut olijfolie.
- Kook de rijst terwijl je de mango met het blokje gember en de pompoen in de pan even mee bakt.
- Giet vervolgens de kokosmelk over het geheel. Voeg de kruiden toe en roer totdat het aan de kook komt.
- Voeg als laatst de doperwten toe en laat dit ongeveer 7 min mee koken.
- Laat het geheel pruttelen totdat de pompoen goed gaar is- wanneer je het met een lepel bijna fijn kan drukken.
Eetsmakelijk!