Mango Curry

Mango Curry

Deze curry is fris van smaak, kleurrijk en ruikt heerlijk!

  • 1 mango
  • 300 gr pompoen
  • Kleine ui
  • Doperwten (of bonen)
  • Rijst
  • Olijfolie
  • 350 ml Kokosmelk
  • Blokje gember
  • 1,5 el kerriepoeder
  • Peper en zout
  1. Snijd de mango en de pompoen in gelijke blokjes, was ze schoon en laat het even uitlekken.
  2. Snijd de ui fijn en fruit het even aan in een sok of braadpan met een scheut olijfolie.
  3. Kook de rijst terwijl je de mango met het blokje gember en de pompoen in de pan even mee bakt.
  4. Giet vervolgens de kokosmelk over het geheel. Voeg de kruiden toe en roer totdat het aan de kook komt.
  5. Voeg als laatst de doperwten toe en laat dit ongeveer 7 min mee koken.
  6. Laat het geheel pruttelen totdat de pompoen goed gaar is- wanneer je het met een lepel bijna fijn kan drukken.

Eetsmakelijk!

20160713_172518

 

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *